3. ve 4. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine (Güney Kariyer Fuarı Hakkında)

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde bölgedeki 15 üniversitenin ortaklığında Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mart 2020 tarihlerinde Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde Güney Kariyer Fuarı gerçekleştirilecektir. Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda aynı zamanda etkinliğe katılan firmalar tarafından eğitimler düzenlenecektir. Bu eğitimlerin yanında mezunlar ve mezun adayları için iş imkanı, öğrenimi devam eden öğrenciler için staj imkanı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır.Etkinliğe 15 üniversiteden toplam 15.000 den dazla öğrencinin katılması öngörülmektedir.Öğrenciler ve mezunlar GÜNKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız

Yayın Tarihi: 26/02/2020