21 Kasım 2017 Salı

Ders Muafiyeti ve İntibak Hakkında

11 Eylül 2017 Pazartesi 14:55 tarihinde eklendi | 357 defa okundu

Bölümümüze ÖSYS ve yatay geçiş yolu ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, ders muafiyet ve intibak işlemleri için güz dönemi başı ilk iki haftasında (18 Eylül 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında) bölümümüze dilekçe vermeleri gerekmektedir. Öğrenciler, bölüm sekreterine daha önceden farklı bir önlisans/lisans/lisansüstü programından aldığı dersleri gösterir transkript ve ders içerikleri ile başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında kullanacakları dilekçe aşağıdaki linkte mevcuttur. Tüm belgelerin ıslak imzalı olması gerekmektedir.

Yatay geçiş yolu ile kayıt yaptıran öğrenciler başvuru sırasında teslim ettikleri transkript ve ders içeriklerini bölüm sekreterinden alarak intibak ve ders muafiyeti dilekçesine ekleyeceklerdir. Ders muafiyet ve intibak dilekçesi bölüm sekreterinden de temin edilebilecektir.

Dilekçe için tıklayınız.

BASINDA BİZ