Yrd. Doç. Dr. Fatih Gökçe'den Tasarım-I ve Tasarım-II Dersi Alanların Dikkatine

Yrd. Doç. Dr. Fatih Gökçe'den Tasarım-I Dersi alanlardan henüz görüşmeye gelmemiş olanların 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 17:00'a kadar öğretim üyesinin odasına giderek projeleri hakkında bilgi vermeleri gerekmektedir.

Tasarım 1 ve 2' yi Yrd. Doç. Dr. Fatih Gökçe'den alan öğrencilerin dersle ilgili bundan sonraki tüm aşamaları www.fgokce.com web sayfasından takip etmeleri ve sık kullandıkları bir e-mail adresini de fatihgokce [at] sdu.edu.tr adresine acilen bildirmeleri gerekmektedir.  


Proje onayı alan öğrencilerin 30 Ekim 2017 tarihine kadar 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'na başvurmaları gerekmektedir(şarttır). Aşağıda açıklamalara göre hazırlayacağınız başvuru belgelerini en geç 23 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 17:00 a kadar fatihgokce [at] sdu.edu.tr adresine e-mail ile atmanız ve onay aldıktan sonra başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Programla ilgili detayları bilgiye ilgili linkten ulaşabilirsiniz.

Projenizi programdaki şablona uygun olarak yazmanız gerekmektedir. Aşağıda verilen linklerdeki belgeleri mutlaka okuyunuz! 

Destek almış örnek proje 

Proje Sunumu 

Yayın Tarihi: 17/10/2017
Okunma Sayısı: 1590