17 Aralık 2018 Pazartesi

Bölümümüz Kalite Çalışmaları

05 Mart 2018 Pazartesi 13:42 tarihinde eklendi | 391 defa okundu
Yapılan kalite çalışmaları kapsamında Bölümümüzde İç ve Dış Paydaş Toplantıları yapıldı.

Dış Paydaşlar Toplantısı

MÜDEK çalışmaları kapsamında Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgilendirme ve fikir alışverişi yapmak üzere bölümün dış paydaşları ile 26 Şubat 2018 tarihinde bir toplantı yapılmıştır.

Bölümün güncel ders müfredatı ile eğitim-öğretim faaliyetlerinin öğrenci başarısını arttıracak nitelikte şekillendirilmesi ve sektörel gereksinimler açısından bir Çevre Mühendisi’nin mezuniyet sonrasındaki profilinin belirlenmesi amacıyla katılımcılardan sözlü olarak görüşler alınmıştır.

İç Paydaşlar Toplantısı

MÜDEK çalışmaları kapsamında Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgilendirme ve fikir alışverişi yapmak üzere bölümün iç paydaşları ile 28 Şubat 2018 tarihinde bir toplantı yapılmıştır.

Bölümün güncel ders müfredatı ile eğitim-öğretim faaliyetlerinin öğrenci başarısını arttıracak nitelikte şekillendirilmesi amacıyla katılımcılardan sözlü olarak görüşler alınmıştır.

Toplantıların düzenlenmesinde emeği geçen tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.