19 Nisan 2018 Perşembe

Bölümümüz Konya Şeker Fabrikası'na Teknik Gezi Düzenledi

11 Aralık 2017 Pazartesi 15:58 tarihinde eklendi | 621 defa okundu

Bölümümüz Konya Şeker'e ait Türkiye'nin en büyük entegre sanayi tesislerinden biri olan Çumra Entegre Tesisleri'ne 5 Aralık 2017 tarihinde teknik gezi düzenledi.

Geziye Bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Berk BITRAK ile lisans eğitimine devam eden 4. sınıf öğrencileri katıldı.

Tesis yetkililerinden Müdür İshak ÇAM koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Torku ve Konya Şeker bünyesinde gerçekleştirilen projeler ile ilgili bilgi alan öğrencilerimiz verimli bir gün geçirdiler.

Gezi kapsamında şeker üretiminin yanı sıra entegre atık yönetimi, atıksu arıtımı, enerji üretimi gibi bir çok prosesin yer aldığı tesisleri görme imkanı bulunması öğrenciler tarafından oldukça olumlu karşılandı.

Etkinlik sonunda tesis yetkililerine teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.