17 Aralık 2018 Pazartesi

01 Temmuz 2018 Pazar 16:28 tarihinde eklendi | 948 defa okundu

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2017-2018 BAHAR DÖNEMİ MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Bahar döneminde mezun olabilecek öğrenciler için mezuniyet komisyonu toplantı tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerin toplantı tarihinden en az 2 gün önce belgelerini Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Zamanında teslim edilmeyen belgeler bir sonraki toplantıda değerlendirmeye alınacaktır.

Gelecek Toplantı Tarihi: 18 Temmuz Çarşamba 2018

Mezuniyet komisyonunun öğrenciden talep edeceği belgeler:

- Transkript (Öğrencinin alması gereken zorunlu dersler, seçimlik dersler ve stajlardan başarılı olduğunu gösterir not akış çizelgesi)

Öğrenci ilişik kesme formu (Öğrenci İşlerinden alınır)

Fotoğraf (1 adet)

Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Öğrenci kimliği veya kimlik kaybedilmiş ya da tahrip olmuşsa; öğrenci kimliğinin kayıp olduğuna dair gazete ilanı

- Öğrenci eğitim-öğretim döneminde Erasmus, Farabi vd. herhangi bir değişim programından faydalanmışsa, o dönemde diğer üniversitelerden bölüm dersleri karşılığında aldığı dersleri gösterir evrak fotokopisi

Mezuniyet Komisyonu