19 Ekim 2017 Perşembe

(Güncellendi) 05.09.2017

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2016-2017 YAZ DÖNEMİ MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Yaz Okulu ve Tek Ders Sınavları sonrası mezuniyet işlemleri ile ilgili olarak aşağıda belirtilen belgelerin en geç 21.09.2017 Perşembe gününe kadar Bölüm Sekterliği'ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Mezuniyet komisyonunun öğrenciden talep edeceği belgeler:

- Anket Formu Lisans programından mezun olan öğrencilerimiz tarafından doldurulması zorunlu anket formu (Anket Formunu indirmek için tıklayınız)

- Transkript (Öğrencinin alması gereken zorunlu dersler, seçimlik dersler ve stajlardan başarılı olduğunu gösterir not akış çizelgesi)

Öğrenci ilişik kesme formu (Öğrenci İşlerinden alınır)

Fotoğraf (1 adet)

Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Öğrenci kimliği veya kimlik kaybedilmiş ya da tahrip olmuşsa; öğrenci kimliğinin kayıp olduğuna dair gazete ilanı

- Öğrenci eğitim-öğretim döneminde Erasmus, Farabi vd. herhangi bir değişim programından faydalanmışsa, o dönemde diğer üniversitelerden bölüm dersleri karşılığında aldığı dersleri gösterir evrak fotokopisi