28 Haziran 2017 Çarşamba

Mezuniyet İşlemleriyle İlgili Önemli Duyuru

18 Mayıs 2017 Perşembe 14:34 tarihinde eklendi | 493 defa okundu
Mezuniyet işlemlerine başlayacak öğrencilerimizin yapması gereken işlemler ve dikkat etmesi gereken hususlara ulaşmak için tıklayınız.

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2016-2017 BAHAR-YAZ DÖNEMİ MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Mezun olabilecek öğrencilerimiz için mezuniyet komisyonu toplantı tarihleri aşağıda belirtildiği gibidir. Öğrencilerin toplantı tarihinden en az 2 gün önce belgelerini Bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir ve zamanında teslim edilmeyen belgeler bir sonraki toplantıda değerlendirmeye alınacaktır.

Toplantı Tarihleri:

1. Toplantı: 26 Mayıs Cuma 2017
2. Toplantı : 9 Haziran Cuma 2017
3. Toplantı : 23 Haziran Cuma 2017
4. Toplantı : 7 Temmuz Cuma 2017
5. Toplantı : 28 Temmuz Cuma 2017
6. Toplantı : 25 Ağustos Cuma 2017

Mezuniyet komisyonunun öğrenciden talep edeceği belgeler:

- Anket Formu Lisans programından mezun olan öğrencilerimiz tarafından doldurulması zorunlu anket formu (Anket Formunu indirmek için tıklayınız)

- Transkript (Öğrencinin alması gereken zorunlu dersler, seçimlik dersler ve stajlardan başarılı olduğunu gösterir not akış çizelgesi)

Öğrenci ilişik kesme formu (Öğrenci İşlerinden alınır)

Fotoğraf (1 adet)