23 Eylül 2017 Cumartesi

STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

17 Ağustos 2017 Perşembe 12:48 tarihinde eklendi | 609 defa okundu
Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Bayram tatilinin 10 gün olması sebebiyle staj sürelerinde bazı öğrencilerimizin sıkıntı yaşadığını bilmekteyiz. Bahsi geçen bayram tatilinden sadece resmi kurumlarda staj yapan öğrencilerimiz etkilenmektedir. Özel kurum ve kuruluşlarda staj yapan öğrenciler arefe günü ve kurban bayram günleri haricinde stajlarına devam edebileceklerdir.

1)      Staj bitiş tarihini 1 gün ya da 2 gün daha uzatabilecekseniz ve staj yaptığınız kurum / firma buna müsaade ediyorsa yapmanız gerekenler sırasıyla;

Ø  Dekanlık muhasebe servisini arayıp muhasebe onayınızı kaldırmanız olacaktır. Dekanlık muhasebe Servisi : 0246 211 1261

Ø  Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden staj bitiş tarihinizi 1 ya da 2 gün uzatarak yeniden tarih seçiniz ve staj komisyonunun onaylamasını bekleyiniz.

Ø  Staj Komisyonu stajını onayladıktan sonra işlem tamamlanacaktır. Staj sonunda staj defteri ve sicil fişinizi hazırlayıp eğitim öğretim dönemi başladıktan sonra bölüm sekreterliğine bırakabilirsiniz.

2)      Eğer yukarıdaki senaryoda olduğu gibi kurum ya da firmanızdan staj sürenizi uzatmak için izin alamadıysanız, stajınızı eksik gününüz dahi olsa normal zamanda bitirip eğitim öğretim dönemi başladıktan sonra bölüm staj komisyonu ile irtibat kurmanız gerekmektedir.

3)      28 Ağustos Pazartesi ve 29 Ağustos Salı günü kurumunda  idari izinli olarak staj yapabilecek ve bunu resmi yazı (imzalı kaşeli) olarak staj defterinin yanında getirebilecek öğrenciler, tatil gününde staj yapmış sayılabileceklerdir.