2022-2023 Bahar Yarıyılı ELE-401-Bitirme Ödevi/ELE-402 Tasarım Projesi Dersi Öğrenci-Danışman-Konu Listesi (Güncellenmiştir : 13/03/23)

2022-2023 Bahar Yarıyılı ELE-401-Bitirme Ödevi/ELE-402 Tasarım Projesi Dersi Öğrenci-Danışman-Konu Listesine buradan erişebilirsiniz. 

Listede, dersi seçip konusu ve danışmanı belirlenmemiş, dilekçe göndermeyen öğrencilerimiz, dersi seçip bırakan öğrencilerimiz, yeniden danışman bulması gereken öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Bu öğrenciler durumlarını bitirme ödevi komisyonu mailine (bitirmeehm@sdu.edu.tr) mail ile bildirmeleri gerekmektedir.

Bu öğrencilerden konusu ve danışmanı belli olmayanlara zamanında dilekçe göndermedikleri için rastgele danışman atamaları yapılmıştır.

Listede konusu belirlenmemiş olan ve hiçbir dilekçe göndermeyen öğrencilerin ve danışman bulması gereken öğrencilerin yeni danışmanları ile iletişime geçerek konularını belirlemeleri ve form 1: bitirme ödevi başvuru dilekçesi formunu danışmanlarına imzalatıp veya hoca bilgisi dahilinde Arş. Gör. Onur Mustafa Üzüm'e mail ile bitirmeehm@sdu.edu.tr komisyon mail adresimize mail atmaları gerekmektedir. Dilekçe göndermek için en son tarih 10 Mart 2023'tür. 

Ders seçimi yapıp dersi sonradan bırakan öğrenciler, dersi almaya devam edeceklerse yeniden seçmeleri gerekiyor. Aksi taktirde mail ile bilgi verilmesi zorunludur.
Yayın Tarihi: 14/03/2023
Okunma Sayısı: 1823