2022-2023 Bahar Yarıyılı Kapanan Derslerin Listesi | Güncellenmiştir. 15/02/2023

2022-2023 Bahar Yarıyılında kapanan derslerin listesi aşağıda verilmiştir. Bu dersleri seçen öğrencilerimizin ders ekleme-bırakma haftasında farklı dersleri seçmeleri gerekmektedir.

ELE-492 MİKRODALGA VE ANTEN LAB. II : I ve II. öğretim için kapanmıştır.

ELE-326 GÜÇ ELEKTRONİĞİ II : I ve II. öğretim için kapanmıştır.

ELE-328 RF VE MİKRODALGA DEVRELERİ : I ve II. öğretim için kapanmıştır.

ELE-490 GÜÇ ELEKTRONİĞİ LAB. II. : II. öğretim için kapanmıştır. Dersi seçen II. öğretim öğrencileri için I. öğretim saatinde işlenecektir. I. öğretim için ders açıktır.

ELE-404 BİYOMEDİKAL ÖLÇME VE ENSTRÜMANTASYON : II. öğretim için kapanmıştır. Dersi seçen II. öğretim öğrencileri için I. öğretim saatinde işlenecektir. I. öğretim için ders açıktır.

ELE-422 ELEKTROMANYETİK UYGULAMALAR: II. öğretim için kapanmıştır. Dersi seçen II. öğretim öğrencileri için I. öğretim saatinde işlenecektir. I. öğretim için ders açıktır.

EHB-432 MİKRODALGA VE ANTEN LAB. : II. öğretim için kapanmıştır. Dersi seçen II. öğretim öğrencileri için I. öğretim saatinde işlenecektir. I. öğretim için ders açıktır.

Not: DERS SEÇİMİ  YAPAMAYAN ÖĞRENCİLER TALEP TAKİP SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAZMALARI HALİNDE YENİ DERSE EKLENECEKTİR.

Yayın Tarihi: 15/02/2023