2022–2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisans Haftalık Ders Programı Taslağı (Güncellenmiştir: 03/02/2023)

2022–2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisans I. Ve II. Öğretim Haftalık Ders Programı taslağına ulaşabilmek için buraya tıklayınız. Program henüz taslak halinde olduğu için güncellemeler yapılması muhtemeldir. Taslak üzerinde yapılan güncelemeler aşağıda verilecektir. Güncellemelerden sonra ders programını tekrar inceleyiniz.

Önemli Not : Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II (AIIT II) ve İngilizce I (ING-112) dersleri alıp Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ders Programında bu dersleri çakışan öğrenciler AIIT II dersini farklı bir bölümün programına göre alacaktır. Hangi bölüm olduğu daha sonra bu duyuru altında ilan edilecektir. Öğrencilerimizin, ilgili derslerin programlarını sistemden takip etmesi gerekmektedir

Not: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programı ile ilgili talep ve itirazlarınızın değerlendirilebilmesi için dilekçeniz ile bölüm sekreterliğine elden veya elektrikelektronik@sdu.edu.tr e-posta adresine başvurmanız gerekmektedir.

Yapılan Güncellemeler :

03/02/2023

- 2. öğretim Bilgisayar Destekli Teknik Çizim ve Mühendisler için Kompleks Analiz dersleri birer ders saati erkene alınmıştır.

- Elektronik Devre Laboratuvarı I dersi için iki yeni şube programa eklenmiştir.

Yayın Tarihi: 05/02/2023