Ders Çakışma Dilekçesi Veren Öğrencilerin Dikkatine!!!

Ders çakışma dilekçesi veren öğrencilerin OBS'de ilgili dersi seçmiş olmaları gerekmektedir. OBS'den dersi seçmeyen öğrencilerin ya da dersten daha önce devamını almış öğrencilerin ders çakışma işlemleri yapılamamaktadır.

Seçimlik derslerde kontenjan doluluğu nedeniyle ders çakışma problemini çözmek adına seçimlik ders seçemeyen öğrencilerin ayrıca bir dilekçe vererek, ders çakışma problemini çözmek için seçmesi gereken dersi bölüm başkanlığına bildirmesi (ders ekleme dilekçesi) gerekmektedir. Dilekçenin kontrolü neticesinde, eğer kontenjanı dolu dersin eklenmesi ders çakışma problemini çözüyorsa, kontenjanı dolu dersin eklenmesi mümkün olabilecektir. Öğrencinin süreci ekle-sil haftası içerisinde takip etmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 29/02/2024