ELE-485 Güç Elektroniği Laboratuvarı Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine! | Güncellenmiştir.

2023-2024 Güz döneminde ELE-485 Güç Elektroniği Laboratuvarı Dersini Alan birinci öğretim ve ikinci öğretim öğrencileri için deney listeleri belirlenmiştir. Öğrencilerimiz aşağıdaki listelerden ne zaman hangi deneye hangi grupta geleceğini bulabileceklerdir.
Deneylere gelmeden önce ilgili haftanın deney föyü, kağıt ve kalem ile gelmek zorunludur.
Quiz'lere 15 dakika geç kalan öğrenci deneye alınmayacaktır.

Deney föylerini döküman arşivinden çıkartırken deney numaralarını hesaba katmayınız. Bu numaralar daha önceki yıllar için kullanılan numaralardır. Deney föyü çıkartırken sadece ve sadece deney isimlerine göre çıkartıp geliniz. Deney numaralarına bakarak mağduriyet yaşamanız söz konusudur. Numaralara itibar etmeyiniz. Deney isimlerine itibar ediniz.

Birinci Öğretim Liste

İkinci Öğretim Liste