Elektrik Makinaları Laboratuvarı 2 ve Güç Elektroniği Laboratuvarı 2 Derslerini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Elektrik Makinaları Laboratuvarı 2 ve Güç Elektroniği Laboratuvarı 2 derslerini alan tüm birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimiz için vize sınavı bilgileri aşağıdadır:
Her iki sınavda da 13 soru test olacak.
Bugüne kadar işlenen bütün konular her iki sınavda da dahil olacak.
Güç elektroniği lab 2 sınavında sorularda kullanılması gereken formüller var. Bunlar sınav kağıdının altında karışık biçimde verilecek. Uygun olanını seçip kullanacaksınız.
Elektrik mak lab 2 için formüller verilmeyecek.
Her iki sınavda da sözel sorular var. İşlemli sorular daha fazla mevcut.

Telafi Deneyleri için bilgiler aşağıdadır:
Güç elektroniği için rapor getirip telafi deneyine katılacak öğrenciler 9-16-23 Mayıs 2024 tarihlerinde telafi deneylerine katılacak.
Elektrik mak lab için rapor getirip telafi deneyine katılacak öğrenciler 14-21-28 Mayıs 2024 tarihlerinde telafi deneyine katılacak. Bunların detaylı duyurusu daha sonra yapılacak.

Yayın Tarihi: 20/04/2024