Elektrik Makinaları Laboratuvarı II ve Güç Elektroniği Laboratuvarı II Derslerini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Elektrik Makinaları Laboratuvarı II ve Güç Elektroniği Laboratuvarı II derslerini alan öğrencilerimiz için ders bilgileri aşağıdadır.

Bu dersler için kayıt olarak öğrencilerimizden 1 adet vesikalık fotoğraf talep edilmektedir.

Örnek olarak Elektrik Makinaları Laboratuvarı II veya Güç Elektroniği Laboratuvarı II derslerinden birini alan öğrencilerimiz 1 adet vesikalık fotoğraf getireceklerdir.

Elektrik Makinaları Laboratuvarı II ve Güç Elektroniği Laboratuvarı II derslerinden her ikisini de alan öğrencilerimiz 2 adet vesikalık fotoğraf getireceklerdir.

Vesikalık fotoğraf teslimi için 2 hafta süre vardır ve fotoğraflar Arş. Gör. Onur Mustafa ÜZÜM'e elden teslim edilecektir.

Ayrıca bu dersler için taahhütname imzalanması gerekmektedir.

Taahhütname imzalaması için Arş. Gör. Onur Mustafa ÜZÜM ile yüz yüze görüşülmesi gerekmektedir.

Laboratuvarda iş sağlığı ve güvenliği için SDUNet OBS üzerinden "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" videoları izlenmeli, sınavına girilip sertifika alınmalıdır. Sertifikalar derste kontrol edilecektir. Sertifika almak mecburidir.

Elektrik Makinaları Laboratuvarı II dersi 7 deneyden oluşacak olup vize ve final sınavları yapılacaktır.

Güç Elektroniği Laboratuvarı II dersi 4 deney+2 simülasyon deneyinden oluşacak, vize ve final sınavları yapılacaktır.

Her iki dersi alttan alan öğrencilerimiz ilk defa alan öğrencilerimiz gibi devam zorunluluğuna tabi olacaktır.

Deneylerde devamsızlık hakkı 2 haftadır. 3 hafta deneylere gelmeyen öğrenci, dersten devamsızlıktan kalmış sayılacaktır.

Gereklilikleri yerine getirmeyen öğrenciler dersten bırakılacaktır.

Yayın Tarihi: 22/02/2024