Elektronik Devre Laboratuvarı I Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Elektronik Devre Laboratuvarı I dersi için deney gruplarının listelerine buradan ulaşabilirsiniz. Listeye ismini yazmayan öğrenciler rastgele olarak şube ve gruplara atanmıştır. Öğrencilerimizin atandıkları şubeye ait ders saatleri başka dersleri ile çakışıyorsa bugün (29 Şubat 2024 Perşembe) saat 16:00'a kadar Arş. Gör. Dr. Gizem DURSUN DEMİR veya Arş. Gör. Hasan ÇETİN'e başvurmaları gerekmektedir.

Laboratuvar dersleri 4 Mart Pazartesi günü itibariyle başlayacak olup, 04 Mart - 08 Mart haftasındaki Elektronik Devre Laboratuvarı I derslerinde dersin işleyişi ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu şubelerin gün ve saatlerindeki derslere katılmaları zorunludur.

Yayın Tarihi: 29/02/2024