Elektronik Devre Laboratuvarı I Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine (Güncellenmiştir.)

Elektronik Devre Laboratuvarı I dersi için devam zorunluluğu olan öğrencilerimizin (dersi döneminde ilk defa alan veya N/A ile kalan öğrencilerimizin) 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat:10.00 - 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat:16.00 tarihleri arasında E10-207 numaralı laboratuvar sınıfının kapısına asılan listeye isimlerini yazmaları gerekmektedir. Listeye yazmış olduğunuz şubeye ait saatlerde derse devam etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle, devam zorunluluğu olan derslerinizle çakışmayacak şekilde şube ve grup seçimi yapmalısınız. Süre içerisinde isimlerini listeye yazmayan öğrenciler rastgele olarak şube ve gruplara atanacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Yayın Tarihi: 21/02/2024