Erasmus İletişim Hk.

Erasmus kapsamında yurt dışındaki üniversitelere gidecek öğrencilerin ders tanıma belgesi doldurmadan önce yapacakları işlemler aşağıda sıralanmıştır:
 
1) Öğrenciler alacakları derslerin bölümümüzdeki ve yabancı üniversitedeki içeriklerini ekteki Ders Eşdeğerlik Talep Formu'nu almak istedikleri her bir ders için ayrı ayrı dolduracaklardır. 
2) Doldurulan ders içeriklerinin doğruluğu Erasmus Komisyonu ile iletişime geçilerek kontrol ettirilmesi gerekmektedir. 
3) Doğrulanan ders içeriklerinin eşdeğerliğinin uygunluğu her bir ders için dersi veren öğretim elemanına onaylatılacaktır.
4) Dersi veren öğretim elemanının uygun gördüğü ders içerikleri bölüm başkanlığına onaylatılacaktır. Onaylatılan ders esdeğerlik talep formları  Erasmus Komisyonuna teslim edilecektir.
5) Öğrenci tarafından ders tanıma belgesi doldurularak erasmusec@gmail.com mail adresine gönderilerek onay alınmalıdır. Onay alındıktan sonra Komisyon başkanına/Bölüm başkanına onaylatılarak koordinatörlüğe teslim edilecektir.

 

 

ERASMUS staj işlemleri süreci hakkında bilgi alabilmek için lütfen buraya tıklayınız.

 

Erasmus programı ile ilgili sorunlarınızı erasmusec@gmail.com  adresine mail atarak bildirebilirsiniz.

Bu mail adresi dışında diğer e-mail adreslerine ve hocalarımıza attıkları mesajların hiçbirine cevap verilmeyecektir.
Mail adresi anlık olarak  bölümümüz Arş. Gör. Ali Alper DEMİR tarafından takip edilmekte ve en kısa sürede geri dönüş yapılmaktadır.
 
Not: Lütfen ders saydırma ve sisteme girme işlerini Erasmus Koordinatörlüğü ve Öğrenci işleri Daire Başkanlığı ile görüşünüz.

 
 
Yayın Tarihi: 11/09/2014
Okunma Sayısı: 7001