Güç Elektroniği Laboratuvarı 2 Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Güç Elektroniği Laboratuvarı 2 dersini alan öğrencilerimiz için 4.04.2024 Perşembe günü saat 12.00'de başlamak üzere birinci simülasyon deneyi yapılacaktır. Simülasyon deneyine bütün gruplar aynı saatte (12.00) E9-204 nolu laboratuvarda olacaklardır. Deney föyü döküman arşivinde "Güç Elektroniği Laboratuvarı II" kategorisi altından "5. Hafta Deneyi.pdf" isimli döküman içerisinde yer almaktadır. Deneye gelmeden deney föyünün çıkarılıp gelinmesi zorunludur.

Simülasyon deneyi için laboratuvarda bulunan 14 adet bilgisayara PSIM programı yüklenmiştir. Kendine ait bilgisayarları olan öğrencilerimiz, kişisel bilgisayarlarına PSIM programını yükleyerek deneye gelmeleri, bilgisayara sahip olmayan öğrencilerin laboratuvardaki bilgisayarlardan yararlanabilmeleri açısından bir gerekliliktir. PSIM programını kuramayan veya bir sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz Araştırma Görevlisi Onur Mustafa Üzüm ile yüz yüze iletişime geçerek yardım alabilirler.

Yayın Tarihi: 29/03/2024