Güney Kariyer Fuarı Hk.

Güney Kariyer Fuarı 15 üniversitenin ortaklığında Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mart 2020 tarihlerinde Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir. Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda aynı zamanda etkinliğe katılan firmalar tarafından eğitimler düzenlenecektir. Bu eğitimlerin yanında mezunlar ve mezun adayları için iş imkanı, öğrenimi devam eden öğrenciler için staj imkanı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Öğrenciler ve mezunlar GÜNKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak, etkinlik web sitesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Tanıtım afişine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Kayıt hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.  YetenekKapisi.org adresinden kayıt olabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 21/02/2020
İdari Personel