Ölçme ve Enstrümantasyon Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Ölçme ve Enstrümantasyon dersinin ara sınavı, mazeret sınavı, yıl sonu sınavı, bütünleme sınavı bilgisayar üzerinden uygulamalı olarak yapılacaktır. Dersin sınavına gelecek öğrencilerimizin kendi bilgisayarlarını LabVIEW programını kurarak getirmeleri, yanlarında (her öğrenciye ait bireysel) taşınabilir bellek bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Taşınabilir bellekler biçimlendirilmiş olmalı (içinde herhangi bir veri bulunmamalı) ve her belleğin isminin öğrenci numarası olacak şekilde ayarlanması gerekmektedir. Sınav sonrasında taşınabilir bellekler sınav gözetmenine teslim edilecektir. Sınav değerlendirmesi bittikten sonra taşınabilir belleklerinizi nereden geri alabileceğiniz, dersin Hocası tarafından daha sonra bildirilecektir.

Yayın Tarihi: 24/10/2022