15 Eylül 2019 Pazar

SDÜ Dışındaki Üniversitesinden Ders Alan Öğrencilerin Dilekçeleri İncelenmiştir.

30 Temmuz 2019 Salı 14:44 tarihinde eklendi | 770 defa okundu

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde farklı üniversitelerden ders seçen öğrencilerimizin dilekçeleri incelenmiştir. Bölümümüze diğer üniversitelerden ders almak için verilen tüm dilekçelerin incelemesi tamamlanmıştır. Buna göre;

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ için yapılan komisyon incelemesine buradan ulaşabilirsiniz. (23.07.2019)

AKDENİZ ÜNİ., KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİ., KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİ., HARRAN ÜNİ., SAKARYA ÜNİ. ULUDAĞ ÜNİ., ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİ. VE EGE ÜNİVERSİTESİ için yapılan başvuralara ait komisyon incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.(30.01.2019)

ÖNEMLİ NOT: Yaz döneminde aldığınız derslerin bölümümüzde intibak edilebilmesi için, yaz okulu komisyonu tarafından inceleme(yukarıdaki linklerde tıkladığınızda açılan liste) sonucu dikkate alınacaktır. Yani bu durumda,

1. Öğrencilerimiz yaz okulu komisyonundan habersiz olarak aldıkları dersi bölümüzde intibak ettiremeyecek,(Yukarıdaki listelerde ders eksiği olan öğrencilerimizin muhakkak aşağıda belirtilen tarihe kadar yaz okulu komisyonu ile iletişime geçmesi gerekmektedir.)

2. Seçilen derslerin Ön koşul şartı ve AKTS sınırı sağlanmıyorsa dilekçede ders seçilmiş olsa bile bu derslerin intibak işlemleri yapılmayacaktır.

Bu sebeplerden dolayı yaz okulunu AKDENİZ ÜNİ., KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİ., KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİ., HARRAN ÜNİ., SAKARYA ÜNİ. ULUDAĞ ÜNİ., ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİ. VE EGE ÜNİVERSİTESİ'nden alan öğrencilerimizin yukarıda paylaşılan listeyi incelemesi ve varsa bir hata veya eksiklik en geç 01.08.2019 tarihi mesai sonuna kadar Arş. Gör. Mahmut Ahmet GÖZEL ile iletişime geçmesi gerekmektedir.