23 Eylül 2017 Cumartesi

STAJ DUYURUSU: İDARİ TATİL HAKKINDA

16 Ağustos 2017 Çarşamba 16:52 tarihinde eklendi | 529 defa okundu

STAJ DUYURUSU: İDARİ TATİL HAKKINDA

Bakanlar Kurulu kararı ile 28-29 Ağustos 2017 tam gün ve 31 Ağustos 2017 günü yarım gün idari tatil olmuştur. İdari tatil daha çok resmi kurumları etkilemektedir. Özel sektörde stajlarına devam eden öğrenciler, eğer staj yaptıkları kuruluşta/firmada tatil ilan etmediyse stajlarına devam edebilirler.

Resmi dairelerde staj yapan öğrenciler eğer stajlarını telafi etmek istiyorlarsa (2017-2018 Güz döneminde devam zorunluluğu olan öğrenciler için staj telafisi 18 Eylül haftasına sarkmamak kaydıyla), durumlarını bildirir dilekçelerini bölüm başkanlığına acil şekilde ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçede öğrenci numarası, eski staj başlama-bitiş tarihleri ve talep edilen staj bitiş tarihleri belirtilmelidir. Dilekçe ile bölüme başvuran öğrencilerin sigortaları, telafi edilecek gün kadar uzatılacaktır. Dilekçelerinizin bölümde staj komisyonuna ulaşıp ulaşmadığını sduehmstaj@gmail.com adresine ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Bölüme dilekçe vermeden ve sigorta bitiş tarihlerini uzatmadan yapılan staj telafileri değerlendirmeye alınmayacaktır.

Öğrencilerimize stajlarında başarılar dileriz.

Süleyman Demirel Üniversitesi

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü