14 Kasım 2019 Perşembe

!!!STAJ İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU!!!

28 Mayıs 2018 Pazartesi 14:14 tarihinde eklendi | 1590 defa okundu
Staj ofis gün ve saatlerinde güncelleme yapılmıştır. Tarih:28.05.2018
Her türlü staj işlemi için ofis saatleri daha önce bölüm web sayfasında ve bölüm elektronik duyuru panosunda duyurulmuştur. Bu duyuruda yapılan ofis saatlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu uygulamaya göre her hafta haftanın 4 farklı gününde olmak üzere öğrencilerimize staj sorularını yönetlemeleri ve işlemlerini gerçekleştirmeleri için süre ayrılmıştır.

Bunun yanında staj dönemleri yaklaştığı için öğrencilerimizin başvuru sayısı artmış ve stajla ilgili soruları da çoğalmıştır. Ofis saati haricinde sorularınız için lütfen haftanın her günü müsait olan sduehmstaj@gmail.comadresi ile iletişime geçiniz. Bu e-posta adresi düzenli olarak kontrol edilmekte olup çok hızlı dönüş almanız mümkündür. Öğrencilerimize stajlarında başarılar dileriz.

SDÜ EHM Staj Komisyonu

EHM DIŞ PAYDAŞLAR