23 Eylül 2017 Cumartesi

Vizyon ve Misyon

149 defa okundu

MİSYON:

Gelişen ve değişen teknolojiyi takip eden ve elde ettiği bilgileri ve becerileri gıda üretimi, ürün geliştirme, kalite sağlama ve gıda kontrolü gibi alanlarda etkili kullanabilen,
ülke ve yöre gereksinimlerini dikkate alarak güvenli ve kaliteli gıdaların üretim ve dağıtım sistemlerini tasarlama, geliştirme ve imal etmeye yönelik bilgi ve beceriye sahip, gıda endüstrisi, kamu kuruluşları ve üniversitelerce öncelikle tercih edilen nitelikli Gıda Mühendisleri yetiştirmektir. 

VİZYON:

Kamu ve tüketicilerin değişen gereksinimlerini göz önüne alarak sürekli gelişim anlayışıyla Gıda mühendisliği alanında lisans ve lisansüstü eğitimi veren, kendine güvenli, meslek etiğini sahip bireyler yetiştirmek ve ülke ve dünya da kabul gören bir eğitim ve araştırma kurumu olmaktır.

 

AKADEMİK PERSONEL

İDARİ PERSONEL

MEZUNLAR KÖŞESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GÖLCÜK V2

AKTS

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

FOTOĞRAF GALERİSİ

DÖKÜMANLAR