14 Aralık 2018 Cuma

7. YER ELEKTRİK ÇALIŞTAYI

SUNUŞ VE ÇAĞRI

Jeofiziğin elektrik-elektromanyetik konuları ile ilgilenen araştırmacıları bir araya getiren Yer Elektrik Çalışma Grubu, 2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi tarafından Manyetotellürik Seminerleri adı altında toplanarak ilk çalıştayını gerçekleştirmiştir. Etkinlik, 2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği tarafından Manyetotellürik ve Jeoelektrik Çalıştayı (MT’08) olarak İstanbul’da, 2010 yılından itibaren ise Yer Elektrik Çalıştayı olarak sırasıyla Ankara (Ilgaz, 2010), Dokuz Eylül (Çeşme, 2012), İstanbul (Enez, 2014) ve Kocaeli (Kartepe, 2016) Üniversiteleri tarafından desteklenerek düzenlenmiştir. Çalıştayın yedincisi üniversitemiz Jeofizik Mühendisliği Bölümü tarafından 7-9 Mayıs 2018 tarihleri arasında Eğirdir Mavigöl Otel’de düzenlenecektir.

Ev sahipliği yapmaktan ve sizleri aramızda görmekten bölümümüz adına mutluluk duyacağımız 7. Yer Elektrik Çalıştay'ına katılımlarınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Popup İmage