Staj, Bitirme Ödevi ve Yüksek Lisans sunumları hakkında

STAJ SUNUMLARI
Böümümüzde bu dönem staj sunumlarını gerçekleştirecek öğrencilerin dikkatine!
Staj sunumları geçen dönem takvimde belirlenen sıra ile her PAZARTESİ gunu 13:30'dan başlayarak yapılacak ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sıtkı Baytak tarafından değerlendirilecektir. Sunumu yapacak kişiler, sabahtan sunumların nerede olduğunu ayarladıktan sonra Sıtkı Baytak'a haber vereceklerdir! Bilginize...

BİTİRME ÖDEVİ ve YÜKSEK LİSANS SEMİNER SUNUMLARI
Bölümümüz son sınıf ve yüksek lisans öğrencileri ile danışmanlarının dikkatine!
Bölümümüzde gerçekleştirilen bitirme ödevleri POSTER şeklinde, yüksek lisans konuları ise SEMİNER şeklinde 27 MAYIS 2016 tarihinde sunulacaktır. Bu kapsamda EN GEÇ Mayıs başında Yüksek Lisans Semineri verecek öğrencilerin seminer özetini PDF formatında Yrd. Doç. Dr. Sibel Yiğitarslan'a teslim etmeleri gerekmektedir. Yüksek lisans seminerleri saat 09:30-12:30 saatleri arasında E9101'de gerçekleştirilecektir. Bitirme ödevleri posterleri ise "öğrencinin bütün gün posterinin yanında ona yöneltilen soruları cevaplandıracak şekilde bulunduğu" poster alanında sunulacaktır.
Yayın Tarihi: 23/02/2016