COVID-19 Salgını Kapsamında Kayıt Dondurma İmkanı Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz;

COVID-19 küresel salgınının bahar dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması yükseköğretim kurumlarındaki ders ekle-sil işlemlerinin sona ermesi, dönem sırasında bazı öğrencilerin uzaktan öğretime devam etme imkânlarının olmadığı da göz önünde bulundurularak, 31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında, COVID-19 küresel salgını dolayısıyla: Yükseköğretim kurumlarında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerine, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde, kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmaksızın, kayıtlarını dondurabilme imkanı tanınmıştır.

Buna göre, kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin; 30 Nisan 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde yer alan "Dilekçe Formu" bağlantısından "Kayıt Dondurma" kısmını seçerek formu doldurmaları, formun çıktısını "Rapor Al" bağlantısından almaları, imzalayarak taramaları veya ekran görüntüsünü alıp oidb@sdu.edu.tr adresine güncel iletişim numarası ve adreslerini ekleyip, konu kısmına "Kayıt Dondurma" yazarak mail göndermeleri gerekmektedir. oidb@sdu.edu.tr adresine gelen mailler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından birimlerinize iletilecektir.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı günler dileriz.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 03/04/2020