19 Ocak 2018 Cuma

Bölümümüzden 5. İş Fikri Yarışması'nda Önemli Derece

17 Aralık 2017 Pazar 00:22 tarihinde eklendi | 60 defa okundu
Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) ''15. Girişimcilik Günleri'' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 5. İş Fikri Proje Yarışması

5. İş Fikri Yarışması'nda SDÜ'den Önemli Derece

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) ''15. Girişimcilik Günleri'' etkinlikleri kapsamında düzenlediği 5. İş Fikri Proje Yarışması’nın Önlisans ve Lisans Kategorisi’nde SDÜ Makine Mühendisliği Bölümü Otomotiv Lisans Programı öğrencisi olan Emre Akgül birinci olmayı başardı.

ANSİAD 15. Girişimcilik Günleri etkinlikleri kapsamında açtığı 5. İş Fikri Yarışması sonuçlandı. SDÜ öğrencileri 2016'da elde ettiği Kategori Şampiyonluğu ve ikincilik derecelerini bu yıl da tekrarlamayı başardı. Bu bağlamda Önlisans ve Lisans Kategorisi'nde şampiyonluk derecesi yine SDÜ öğrencilerinin oldu.

Önlisans ve Lisans Kategorisi'nde Otomotiv Mühendisliği Lisans Programı öğrencisi Emre Akgül ''Elektrostatik Egzos Emisyon Filtresi'' iş fikriyle Kategori Şampiyonu oldu. Yarışma sonucunda Kategori Şampiyonu'na 30 gram altın ve Antalya Teknokenti'nde 1 yıllık ücretsiz çalışma mekânı hediye edildi.

BÖLÜMÜMÜZ

Süleyman Demirel Üniversitesi