Lisans Dersleri 2022-2023 Güz Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı (Güncel:01.11.2022)

Sevgili öğrenciler,

Her dersin sınavı aşağıdaki linkte sunulan programda ilgili ders için belirtilen tarih ve zaman dilimleri arasında belirtilen dersliklerde gerçekleşecektir. Programda 'K1-xx' ve 'K2-xx' şeklinde gösterilen derslikler Mühendislik Fakültesi Merkezi Derslikleri (MFMD); 'E8-xxx', 'E9-xxx' olarak gösterilen derslikler ise Mühendislik Fakültesi binalarındaki dersliklerdir.

Not: Programda sınavlar için 2 saat zaman aralığı gösterilmektedir ancak bu aralık sınavın başlatılması için hazırlık aşamasını ve sınav sonrası dersliklerin boşaltılması için gerekli süreyi de kapsamaktadır. Dolayısıyla sınavlar; bu sürelerden daha kısa zaman tanınarak, dersin hocası tarafından belirtilen şekilde ve programda verilen zaman aralığı içerisinde gerçekleşecektir.

Not: Meydana gelebilecek küçük değişikliklerde mağduriyet yaşamamak için güncel sınav programını (sınavın tarih, saat ve yer bilgisini) bölümün web sayfasından ve sistemden düzenli aralıklarla kontrol ediniz!

Not:Üniversite Ortak Seçmeli (UOS) veya Fakülte Ortak Seçmeli (FOS) dersi alan öğrencilerin, bu derslerin sınavları için, dersi aldıkları bölümün web sayfasında ilan edilen sınav programına bakarak ilgili dersin sınavına girmesi gerekir. Sınav programlarında yapılabilecek değişikliklerden dolayı ilgili bölümün duyurularını da düzenli olarak takip ediniz.

Link için tıklayınız..

Sınavlarınızda başarılar.