2022-2023 BAHAR DÖNEMİNDE MAK-401 BİTİRME ÖDEVİ-I VE/VEYA MAK-304 SEMİNER DERSLERİNİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! GÜNCELLENMİŞTİR (GÜNCEL TARİH: 07/02/2023-15:40)

2022-2023 Bahar Döneminde MAK-401 Bitirme Ödevi-I ve/veya MAK-304 Seminer derslerini birini veya ikisini birden alacak öğrencilerin aşağıda GÜNCEL SEMİNER VEYA BİTİRME ÖDEVİ I TERCİH FORMU’nu formda belirtilen alanları eksiksiz olarak doldurarak, öğrencinin kendisi ıslak imzaladıktan sonra güncel transkripleri ile birlikte 17 Şubat 2023 Cuma 17:00’a kadar bölüm sekreterliğine (bölüm sekreterliğindeki listeye adı, soyadı, öğretimi, ders türü ve imzalarını da ekleyerek) bırakmaları gerekmektedir. Zamanında Seminer Dersi Danışman Tercih formunu teslim etmeyen öğrencilerin danışman atamaları, Seminer ve Bitirme Ödevi Komisyonu tarafından uygun görülen kontenjanı boşta olan danışmana yapılır! İki dersi de bu dönemde alan öğrencilerin ayrı ayrı her iki ders içinde formu doldurmalı ve teslim etmelidir!

 

ÖNEMLİ NOT 1: MAK-401 Bitirme Ödevi-I ve/veya MAK-304 Seminer derslerini birini veya ikisini birden alacak öğrencilerin, ders kayıt zamanı sistemde Prof. Dr. Ümran ESENDEMİR adına gözüken MAK-401 Bitirme Ödevi-I ve/veya MAK-304 Seminer dersini OBS sisteminden seçmesi gerekmektedir. Daha sonra danışman atamaları yapıldığından danışmanları öğrenci işleri tarafından sisteme girilecektir. 

 

ÖNEMLİ NOT 2: Bitirme Ödevi I Dersinde Formda Danışman Tercihi Yaparken: Öğrenci mekanik tasarım koluna yerleştirilmiş ise mekanik tasarım koluna ait listede bulunan danışman öğretim üyeleri arasından sıralı bir şekilde 13 tercih, ısıl tasarım koluna yerleştirilmiş ise ısıl tasarım koluna ait listede bulunan danışman öğretim üyeleri arasından sıralı bir şekilde 10 tercih yapacaktır. (FORMDA GÜNCELLENEN KISIM)

 

ÖNEMLİ NOT 3: Seminer Dersinde Formda Danışman Tercihi Yaparken: Öğrenci mekanik tasarım koluna yerleştirilmiş ise ısıl tasarım koluna ait listede bulunan danışman öğretim üyeleri arasından sıralı bir şekilde 10 tercih, ısıl tasarım koluna yerleştirilmiş ise mekanik tasarım koluna ait listede bulunan danışman öğretim üyeleri arasından sıralı bir şekilde 13 tercih yapacaktır. (FORMDA GÜNCELLENEN KISIM)

 

Seminer ve Bitirme Ödevi Secim Formu  GÜNCELLENMİŞTİR. Güncel formları aşağıdadır. 

 

GÜNCEL Bitirme Ödevi Secim Formu için tıklayınız. 

GÜNCEL Seminer Secim Formu için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 13/02/2023
Okunma Sayısı: 2516