AB2017’de Süleyman Demirel Üniversitesi

AB2017’de Süleyman Demirel Üniversitesi

Eğitimlere başvuru yapan üniversite öğrencileri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi 69 kişilik bir katılım ile en çok katılım sağlayan 5. üniversite olmuştur. Üniversitemizde katılım sağlayan öğrencilerin büyük bir çoğunluğunu Bilgisayar Mühendisliği oluşturmaktadır.

Katılımın yoğun olduğu eğitimler; Linux101, Hacker101, Modern Web ve Siber Saldırı-Savunma Atölyesi olarak ön plana çıkmaktadır.

Bölümümüz öğrencilerinden Besim ALTINOK, Hacker101 – B103 ve Ahmet GÜREL, Hacker101 – B104 sınıflarında eğitmenlik yapmışlardır. Bölüm başkanlığı olarak eğitmen arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bölümümüz öğrencilerinden Besim ALTINOK'un yazmış olduğu, "Uygulamalı Kablosuz Ağ Saldırıları ve Güvenlik" konusuna değindiği, ilk kez Akademik Bilişim 2017'de yayına çıkan, "Kablosuz Ağ Güvenliği (Saldırı-Savunma-Analiz)" isimli kitabı içinde kendisini tebrik ederiz.

Bölümümüz öğrencilerinden Battal Faik AKTAŞ ve Besim ALTINOK’un “Hacker101-B103” sınıfı ve “Siber Saldırı ve Savunma Atölyesi” sınıfı için düzenlemiş olduğu CTF yarışması içinde tebrik eder çalışmalarının arkasında olduğumuzu bölüm başkanlığı adına belirtmek isteriz.

Yayın Tarihi: 09/02/2017
Okunma Sayısı: 2486