Azami Öğrenim Süresi Dolan Öğrencilerin Birinci Ek Sınav Programı

Azami öğrenim süresini dolduran ve birinci ek sınavlara girmek için başvuruda bulunan öğrencilerimiz, birinci ek sınav programına buradan erişebilirler.

 

Üniversite Ortak Seçmeli (ÜOS) derslerinden sınava girecek öğrencilerin aşağıdaki uyarıları dikkate almaları gerekmektedir:

 

* Ek sınav hakkından yararlanabilecek öğrenciler için üniversitemiz genelinde ÜOS derslerinden sadece "Afet Yönetimi, Depremden Korunma, Bilişim Teknolojileri, Kuş Gözlem Metotları" derslerinden sınav açılacaktır.

 

* "Ekolojiye Giriş, Harita Okuma, Doğal Afetler ve Korunma Yöntemleri" derslerinden birinden sınava girme talebiniz kabul edildiyse; seçtiğiniz bu ders yerine "Afet Yönetimi, Depremden Korunma, Bilişim Teknolojileri, Kuş Gözlem Metotları" derslerinden şimdiye kadar almadığınız ya da halihazırda zaten sınavına girmeyeceğiniz yalnızca bir tanesini seçerek, bu dersin adını fatihgokce@sdu.edu.tr adresine 10.02.2022 saat 23.59'a kadar e-posta yoluyla bildirmeniz ve o dersin sınavına girmeniz gerekmektedir. Belirtilen sürede bildirim yapmayan öğrencilerin, komisyonca uygun görülen bir sınava kaydı yapılacaktır.

 

* Depremden Korunma dersinden sınava girme talebiniz kabul edildiyse; bu dersin sınavına girmeniz gerekmektedir. Bu ders yerine başka dersten sınava girmeniz mümkün değildir. Depremden Korunma dersine ek olarak başka bir ÜOS dersinden daha sınava girme talebiniz kabul olduysa hem Depremden Korunma sınavına girmeniz hem de bir üstteki maddeyi dikkate almanız gerekmektedir.

 

Sınav takviminde yapılabilecek her türlü güncelleme ve diğer duyurular için bölüm web sayfasını takip ediniz.

Sınavlarınızda başarılar.

Yayın Tarihi: 10/02/2022
Okunma Sayısı: 934