BİLMÖK Organizasyonunda Sen de Yer Al...

 

 

SDÜ Bilgisayar Mühendisliği olarak Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi' ne (BİLMÖK) 2019 yılında ev sahipliği yapmak istiyoruz ve bunun için siz öğrencilerimizin desteğine ihtiyacımız var. 

2018 yılında Yeditepe Üniversitesi'nde 14.'sü düzenlenecek olan BİLMÖK' ü 2019 yılında üniversitemize getirebilmek için çalışmalara katılarak büyük bir organizasyonda yer alma deneyimini yaşamak istemez misiniz? 

Organizasyonu hazırlarken bize katılmak, daha detaylı bilgi alabilmek ve neler yapabileceğinizi görmek/göstermek için öğrencilerimizden Alperen Çoşkun (alpcos923@hotmail.com) veya Arş. Gör. Emel Gençer ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca @bilmok2019isparta kullanıcı ismi ile veya buraya tıklayarak  Telegram' dan bize ulaşabilirsiniz. 

 

BİLMÖK Nedir?

"Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi her yıl farklı bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümü ve/veya ilgili kulübü tarafından organize edilen Türkiye'nin en büyük öğrenci kongresidir."

BİLMÖK' ün Amacı: "Öncelikli olarak toplumumuzu tüketen bir toplum olmaktan çıkarıp, yenilikçi fikirlerin ve üretimin yaygınlaştığı bir toplum haline getirmektir. Bunu gerçekleştirmek adına geleceğe yön verecek gençleri bir araya getirerek fikir alışverişini ve alanında uzman kişilerin tecrübe ve bilgilerini bu nesile aktarmasını sağlamaktır."

 

Daha fazla bilgi için: bilmok.org.tr

BİLMÖK hakkında wiki

BİLMÖK hakkında ekşisözlük

 

 

 

Yayın Tarihi: 17/03/2017
Okunma Sayısı: 2367