Bitirme Projesi 2 Dersi Poster Sergisi Hakkında

Değerli öğrenciler, daha önce de belirtildiği üzere bölümümüz bitirme proje sergisi 13 Haziran Pazartesi günü saat 10.00' da, E-8 bloktaki büyük koridorda (Amfi Önü) yapılacaktır. Poster sergisine katılacak öğrencilerin saat 09:30 da poster alanında olmaları, posterlerini kendilerine belirtilen panoya asmaları ve gerekli hazırlıkları tamamlamaları gerekmektedir.  
 
Yine daha önce belirtildiği üzere, bitirme projesi 2 dersini alan öğrencilerin 10 Haziran Cuma tarihine kadar proje tezlerini, bitirme projesi 1 dersini alan öğrencilerin ise final raporlarını sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Ayrıca bitirme projesi 2 dersini alan öğrencilerin yine aynı tarihe kadar proje özetlerini de sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Bitirme sistemi proje özetleri yüklenip danışman tarafından onaylanmadan not girişine izin vermediği için özet yükleme işleminin unutulmaması gerekmektedir. 

Ayrıca öğrencilerimizin bitirme projesi tezi, final raporları, poster taslağı ve proje sergisi için yapılması gereken işlemler için daha önce yapılmış olan duyuruyu incelemesi gerekmektedir. 
 
İlgili Duyuru: https://muhendislik.sdu.edu.tr/bilmuh/tr/haber/bitirme-projesi-dersleri-ve-bitirme-projeleri-poster-sergisi-hakkinda-15710h.html
Yayın Tarihi: 03/06/2016
Okunma Sayısı: 1952