21 Ekim 2018 Pazar

Blackhat Konferansında bir SDÜ'lü

29 Aralık 2017 Cuma 08:29 tarihinde eklendi | 441 defa okundu

Dünyanın en prestijli konferanslarından birisi olan Blackhat bu yıl Avrupa'da İngilterenin'nin Londra şehrinde düzenlendi. Dünyanın her yerinden bir çok siber güvenlik araştırmacısı bu konferansta araştırmalarını sundu. Eğitimler, sunumlar ve siber güvenlik alanında geliştirilen yeni araçların tanıtıldığı bir etkinlik oldu. Detaylara kendi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizden Besim ALTINOK "Yasal olmayan kablosuz ağ aktivitelerini tespit etmek ve engellemek" amacı ile geliştirdiği WiPi-Hunter isimli projesini ToolsWatch ekibinin Black Hat ekibi ile organize ettiği Black Hat Arsenal alanında katılımcılara canlı demolar eşliğinde sundu. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

BASINDA BİZ

GALERİ