Bölümümüz öğrencilerinin European BEST Engineering Competition (EBEC) Başarısı

26-27 Nisan 2018 tarihlerinde Board of European Students of Technology (BEST) topluluğu tarafından düzenlenen European BEST Engineering Competition (EBEC) Isparta etabında bölümümüz öğrencileri iki farklı kategoride birinci olmuşlardır. Yücel YILMAZ, Mehmet KARAKAYA, Cem Deniz KUMRAL ve Ömer GERÇİN, “Silmarillion” takımı olarak “Vaka Analizi” kategorisinde; Melis KASSAP ve Burak KIYMAZ da yine okulumuz Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri Özgür BAŞARAN ve Mehmet Ali BAŞBOĞA ile birlikte oluşturdukları “Sement_f” takımı olarak “Takım Tasarımı” kategorisinde birinciliği elde ederek yarışmanın Türkiye finalinin yapılacağı EBEC Challenge 2018 İzmir etabına katılma hakkı kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, 19-20 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenecek final etabında başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 19/05/2018