Optimizasyon Algoritmaları Dersini Alanların Dikkatine

Ayrıntılar için tıklayınız

Optimizasyon Algoritmaları dersinde hazırlamış olduğunuz projelerinizi aşağıda belirtilen tarihlerde göstermeniz gerekmektedir.

1. Öğretim : 15.05.2017 Pazartesi Saat: 09:00-12:30 arası

2. Öğretim : 17.05.2017 Çarşamba Saat: 09:00-12:30 arası

Uzaktan Eğitim : Finallerin ilk haftası içinde.

Tüm proje gösterimleri öğrencilerin kendi bilgisayarında ve odamda yapılacaktır.

Proje gösterilimi; yapılan projelerin çalıştırılarak gösterilmesi ve soru-cevap şeklinde olacaktır. Ekstra bir sunum hazırlamanız gerekmemektedir.

Öğrenci numaralarına göre sıralama yapılacaktır. Ayrıca aynı konuda proje yapan arkadaşlar (aynı öğretimde olmak şartıyla) toplu bir şekilde projelerini gösterebileceklerdir.

Belirtilen saatler her öğrenim için öğrenci sayıları dikkate alınarak yazılmıştır. Dolasıyla geçerli mazereti (hastalık vs) olmaksızın gününde gelmeyen öğrenciler için esneklik sağlanmayacaktır.

Arş. Gör. Fatih Ahmet ŞENEL

Yayın Tarihi: 09/05/2017