15 Aralık 2017 Cuma

Mezuniyet İşlemleri Duyurusu

21 Temmuz 2015 Salı 16:04 tarihinde eklendi | 1897 defa okundu

Mezun duruma gelen öğrencilerin mezuniyet işlemlerinin sağlıklı bir şekilde zamanında yapılabilmesi için, ilgili evraklarını (buradan indirebilirsinizeksiksiz bir şekilde  her haftanın Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir. Sonrasında getirilen evraklar işleme alınmayacaktır ve bir sonraki haftaya kalacaktır.

**** Mezuniyet işlemleri ile ilgili evraklar bölümümüz komisyonunda incelendikten sonra Mühendislik Fakültesi Kurulu'nun belirlemiş olduğu tarihlerde görüşülüp karara bağlanarak kesinlik kazanmaktadır.

****** Mezuniyet işlemleri Eğitim-Öğretim Dönemi boyunca sınırlı seferde gerçekleştirilecek olup tarihler Fakülte Yönetim Kurulu tarafından belirlenecektir.