2022-2023 BAHAR DÖNEMİ MAK-401 BİTİRME ÖDEVİ-I VE MAK-304 SEMİNER DANIŞMAN TERCİH SONUÇLARI

2022-2023 Bahar dönemi MAK-401 Bitirme Ödevi I ve MAK-304 Seminer danışman tercih sonuçları aşağıdadır. Bu dersleri alan öğrencilerin obs sistemi (öğrenci bilgi sistemi) ders öğretim elemanı kısmını  kontrol etmeleri gerekmektedir. Eğer öğrencinin obs sisteminde, aşağıdaki listelerde yayınlanandan farklı bir danışman öğretim elemanı kısmında gözüküyor  ise mezuniyet zamanında sorun yaşamamaları için fehmimutlu@sdu.edu.tr adresine durumu bildirmesi gerekmektedir.

NOT: Seminer ve Bitirme Ödevi I danışmanları belli olan öğrencilerin konu belirlemek için danışmanları ile iletişime geçmelidir.

MAK-401 Bitirme Ödevi I (Normal Öğretim) danışman tercih sonuç listeleri  için tıklayınız.

MAK-401 Bitirme Ödevi I (İkinci Öğretim) danışman tercih sonuç listeleri için tıklayınız.

MAK-304 Seminer (Normal Öğretim) danışman tercih sonuç listeleri için tıklayınız.

MAK-304 Seminer (İkinci Öğretim) danışman tercih sonuç listeleri için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 13/03/2023