2022-23 Güz Dönemi Bitirme Ödevi-I Ekle Sil Dilekçe Sonuçları, Hatalı Tasarım Kolu-Danışman Tercihi Yapanların/Sistem Tarafından Yanlış Atananların Listesi ve Bitirme Ödevi II Ders Danışman Atamaları

NOT: Bitirme Ödevi I ve Bitirme Ödevi II için aşağıda belirtilen danışmanlar OBS sistemine girilmiştir. Aşağıda belirtilen danışmandan farklı bir danışman ders için tanımlı ise öğrencinin Arş. Gör. Fehmi Mutlu (fehmimutlu@sdu.edu.tr) ile iletişime geçmelidir!

MAK-401 Bitirme Ödevi-I Ekle Sil Dilekçe Sonuçları:

MAK-401 Bitirme Ödevi-I Hatalı Tasarım Kolu-Danışman Tercihi Yapanların Listesi ve Yeni Danışmanları:

MAK-401 Bitirme Ödevi-I için tasarım koluna uygun danışman seçmeyen ve tasarım koluna uygun yeni danışmanlara atananların listesi de ektedir. Bu listelerdeki öğrencilerin proje konularını belirlemek için yeni danışmanları ile iletişime geçmelidir.

MAK-402 Bitirme Ödevi-II Danışman Atama Sonuçları:

Bu listelerdeki öğrencilerin danışmanları ile iletişime geçmelidir.

Yayın Tarihi: 29/09/2022