Laboratuvar Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine!

Laboratuvar Dersi Normal Öğretim Grupları için tıklayınız.

Laboratuvar Dersi İkinci Öğretim Grupları  için tıklayınız.

Laboratuvar Dersi Deney Programı için tıklayınız.

Önemli NOTLAR!!

1-Laboratuvar derslerinde %80 devam zorunluluğu bulunmaktadır (dersi alttan alan öğrenciler dahil)
2-Tüm öğrenciler derslere, bölümümüz internet sayfasından temin edebilecekleri deney föyleri ile katılmak zorundadır.
3-Laboratuvar dersleri Makine Mühendisliği Bölümü Laboratuvarları'nda işlenecektir.
4-Sadece Takım işleme ve Performans Deneyleri YETEM D blok'ta İşlenecektir (Mimarlık Fakültesi Arkasında)
5-Listelerde isimleri olmayan öğrencilerin, Arş. Gör. Abdurrahman Özen'e başvurmaları gerekmektedir.
6-8.haftada ders yapılmayacağından  öğrenciler 9. haftada 2 deneye birden gireceklerdir. Öğrenciler önce ilk kısım deneylerine, daha sonra ise ikinci kısım deneylerine katılacaklardır.
7- Laboratuvar ara sınavı bütün deneyler bittikten sonra final haftasında yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 11/10/2023