Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet KİTİŞ Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesinde

Plos Biology isimli bilimsel dergide yayımlanan listede dünya çapında bilim insanlarının faaliyetleri “Bilimsel makale sayısı”, “Atıf Sayısı”, “Yazar Sırası” gibi kompozit bilimsel etki endeksi kullanılarak değerlendirilmiştir. Listede bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet KİTİŞ ile birlikte üniversitemizden 3 bilim insanı daha yer almıştır. Türkiye’den ise toplam 196 bilim insanı listede yer almıştır.

Bölümümüz öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Mehmet KİTİŞ’i başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Üniversitemizin konu ile ilgili haberine erişmek için tıklayın.

100 bin civarı üst düzey bilim insanının yer aldığı halka açık veri tabanına ve listeye ulaşmak için tıklayın.

Yayın Tarihi: 22/07/2020