Mezuniyet İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru (Güncel)

Mezun Durumundaki Öğrencilerimizin İlişik Kesmek İçin Takip Edeceği İşlemler:

2020-2021 eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olacak öğrencilerin salgın dönemine mahsus mezuniyet işlemleri uygulamaları hakkında bilgiler aşağıda verilmiştir. Buna göre mezuniyet işlemlerini başlatmak isteyen öğrenciler,

1.      ‘Öğrenci Dilekçe Formu’ nu (forma ulaşmak için tıklayınız) çıktı alıp, gerekli bilgilerin doldurulması gerekmektedir. Dilekçe de ilişik kesme kısmı işaretlenerek, açıklama kısmına ‘Mezuniyetim için almam gereken tüm zorunlu ve seçimlik dersleri ve stajımı başarı ile tamamladım. Genel not ortalamam 2.00 ve üzerindedir. Mezuniyet durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin başlatılması için gereğini arz ederim’ diye belirtmelidir.

2.     Gerekli tüm bilgilerinizi doldurduktan sonra, mavi renkli tükenmez/pilot kalemle dilekçeyi imzalayıp tarayıp dilekçenin PDF haline dönüştürülmesi gerekmektedir.

3.     İmzalanan dilekçe, SDÜ Çevre Mühendisliği Bölümü adresine cevremuhabd@sdu.edu.tr e-mail atılmalıdır. E-mail konusu kısmına ‘Mezuniyet- Adınız Soyad yazılmalıdır.

4.     Mezuniyet komisyonu tarafından yapılan inceleme sürecinde bir problemle karşılaşılırsa, e-mail yolu ile veya telefonla Mezuniyet Komisyonu tarafından bildirilmektedir. Bu nedenle dilekçede yazılan cep telefonu ve e-mail adresi dahil olmak üzere tüm bilgilerin güncel olduğuna dikkat edilmelidir.

5.     Merkezi Kütüphaneye borcu olan öğrencilerin, online ödeme sistemi (oos.sdu.edu.tr) üzerinden borçlarını kapatmaları gerekmektedir. Öğrencilerin kimlik kartlarının iadesi gerekmemektedir.

 

MEZUNİYET KOMİSYONU

Yayın Tarihi: 24/02/2022
Okunma Sayısı: 3538