Mezuniyet İşlemleri ile İlgili Önemli Duyuru(21.01.2020)

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Mezun olabilecek öğrenciler için mezuniyet komisyonu toplantı tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerin en geç 23.01.2020 Perşembe  gününe kadar belgelerini Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Zamanında teslim edilmeyen belgeler bir sonraki toplantıda değerlendirmeye alınacaktır.

Gelecek Toplantı Tarihi: 24.01.2020

Güz yarıyılı bütünleme sınavları sonrası mezuniyet komisyonu toplantısı için öğrencilerin en geç 12.02.2020 Çarşamba gününe kadar belgelerini Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

İkinci Toplantı Tarihi: 14.02.2020

Mezuniyet komisyonunun öğrenciden talep edeceği belgeler:

- Transkript (Öğrencinin alması gereken zorunlu dersler, seçimlik dersler ve stajlardan başarılı olduğunu gösterir not akış çizelgesi)

- Öğrenci ilişik kesme formu (Öğrenci İşlerinden alınır)

- Öğrenci kimliği veya kimlik kaybedilmiş ya da tahrip olmuşsa; öğrenci kimliğinin kayıp olduğuna dair gazete ilanı

- Öğrenci eğitim-öğretim döneminde Erasmus, Farabi vd. herhangi bir değişim programından faydalanmışsa, o dönemde diğer üniversitelerden bölüm dersleri karşılığında aldığı dersleri gösterir evrak fotokopisi

Yayın Tarihi: 21/01/2020