Yeşil Yarın Gençlik Semineri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrolü Kapsamında Türkiye'nin Endüstriyel Emisyon Stratejisinin Belirlenmesi (DIES) Projesi kapsamında temiz üretim, entegre kirlilik önleme ve kontrol yaklaşımı, sanayide yeşil dönüşüm gibi konularda mühedislik fakültelerinde öğretime devam eden gençler arasında farkındalık yaratmak için "Yeşil Yarın Gençlik Semineri" 22 Aralık 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Mesleki olarak önemli ve güncel gelişmeler arasında yer alan entegre kirlilik önleme ve kontrolü konusunda düzenlenecek seminere, bölümümüz tüm öğrencilerinin katılımları beklenmektedir.

Çevrimiçi seminer linki "ippc.csb.gov.tr" "DIES Projesi Aktiviteler" bölümünde paylaşılacaktır.

Seminer programına ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 14/12/2023