12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası İdeathonu Birinciliği

Bitirme Ödevi dersi danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Celal Fadıl Kumru'nun yaptığı öğrencimiz Muzaffer Samed Vural, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ev sahipliğinde ulaştırma ve haberleşme sektörünün öncülerini bir araya getiren ve 55 farklı ülkeden çok sayıda ulaştırma bakanı ve bakan yardımcıları, uluslararası kuruluşların üst düzey yöneticileri ile ulaşım-iletişim konularında öngörü sahibi kanaat önderlerinin katıldığını 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'na Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yürütmekte olduğu bir proje kapsamında delege olarak katılım sağlamıştır.

Muzaffer Samed Vural ve ekibi şura kapsamında gerçekleştirilen Sıfır Emisyon konulu ideathonu, üniversitemiz ve bölümümüzü en yüksek seviyede temsil ederek 1. olarak galibiyetle tamamlamıştır. 1.'lik ödülünü ise sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve sayın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılım gösterdiği törende almışlardır.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 09/10/2021