2021-2022 Bahar Yarıyılında EHB-491 Bitirme Ödevi/EHB-492 Tasarım Projesi Dersini Alacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

2021-22 Bahar Yarıyılı EHB-491 Bitirme Ödevi ve EHB-492 Tasarım Projesi Dersleri Çalışma Takvimleri Aşağıda verilmiştir. Öğrencilerimizin bahar döneminde danışman-konu seçimlerini aşağıda verilen dönemlik iş-akış diyagramına göre yapmaları ve ilgili dilekçe veya formlarını en geç 25 Şubat 2022 cuma gününe kadar Bitirme Ödevi Komisyonuna e-posta üzerinden (bitirmeehm@sdu.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. İlgili tarihe kadar herhangi bir form veya dilekçe göndermeyen, komisyon ile iletişime geçmeyen öğrencilerimizin danışman atamaları komisyon tarafından yapılacaktır.

-Öğrencilerimizin, eğer güz döneminden farklı olarak EHB-491 Bitirme Ödevi/ EHB-492 Tasarım Projesi dersleri için danışmanı değişikliği yaptıysa konu değişikliği de yapmaları, imzalı "Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Dersi için Konu ve/veya Danışman Değişiklik Bildirim Formu"nu Bitirme Ödevi Komisyonuna e-posta üzerinden (bitirmeehm@sdu.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir.

-Eğer eski danışmanın bilgisi dahilinde konu değişmeden yeni danışman ile birlikte çalışılacak ise öğrencilerimizin imzalı "Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Dersi için Konu ve/veya Danışman Değişiklik Bildirim Formu" ile birlikte eski danışmanlarından aldıkları imzalı konu feragat belgesini Bitirme Ödevi Komisyonuna e-posta üzerinden (bitirmeehm@sdu.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir.

EHB-491 Bitirme Ödevi Dersi 2021-2022 Bahar Dönemi Çalışma Takvimi

EHB-492 Tasarım Projesi Dersi 2021-2022 Bahar Dönemi Çalışma Takvimi