2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Elektrik Devre Laboratuvar Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine;

Elektrik devre laboratuvarı dersini ilk defa alan öğrencilerimiz için bireysel ders saat seçimi 18-20.10.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu işlem için liste E-10/207 kapısına asılmıştır. Size uygun gün ve saate göre bu listeye isminizi bireysel olarak yazmanız gerekmektedir.

Dersi alttan alan öğrencilerimiz (daha önce dersi alıp FF veya FD ile başarısız olan öğrenciler) dönem sonunda belirlenen deneyleri yapacak olup bu listeye isim yazmamalı ve kendileri için yapılacak duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir.

Dersi ilk defa alacak öğrencilerimizin 18-20.10.2021 tarihleri arasında linki (Deney 1 ve Deney 2) verilen deney videolarını izlemesi gerekmektedir.

Uygulama dersleri 22.10.2021 Cuma günü itibari ile başlayacak olup, Deney 2’ye ait ön hazırlıkların sdu.devrelab@gmail.com adresine, seçmiş olduğunuz ders gün ve saatinden önce “ÖğrenciNo_AdSoyad_DeneyAdı_ÖnHazırlık.pdf” ismi ile gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimizin ön hazırlığını yaptıkları deneye ait malzeme listesini, seçmiş oldukları ders saatinde eksiksiz bir şekilde yanında bulundurması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 15/10/2021