2023-2024 Bahar Yarıyılı ELE-401 Bitirme Ödevi/ELE-402 Tasarım Projesi Bütünleme Poster Sunum Programı ve Tez Teslimi Hk.

Poster Sunumu

2023-2024 Bahar Yarıyılı ELE-401 Bitirme Ödevi/ELE-402 Tasarım Projesi derslerinin bütünleme poster sunumları 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü 10:00-12:00 saatleri arasında E9 blok birinci kat koridorlarında gerçekleştirilecektir. Posterler, bitirme ödevi/tasarım projesi sayfasında yer alan "örnek poster" şablonu kullanılarak veya bu şablonda belirtilen yönergeler dikkate alınarak "İngilizce" olarak hazırlanmalıdır. Her grubun kendi poster numarasının (P1-P2-P3 vb) altına posterlerini asması ve belirtilen saatler arasında posterlerinin başında olması gerekmektedir. Ayrıca bütünleme poster sunumuna katılacak olan bütün grupların/öğrencilerin posterlerinin A4 formatındaki çıktılarını ve bitirme ödevi/tasarım projesi değerlendirme formunun (buradan erişebilirsiniz) ilgili kısımlarını doldurarak sunumları esnasında Arş. Gör. Hasan ÇETİN'e elden teslim etmesi gerekmektedir.

ELE-401 Bitirme Ödevi/ELE-402 Tasarım Projesi derslerinin bütünleme poster sunum programı ve jüri listesine buradan ulaşabilirsiniz.  Programda hata veya eksiklik olduğunu düşünüyorsanız bitirmeehm@sdu.edu.tr e-posta adresi üzerinden Bitirme Ödevi Komisyonu ile iletişime geçiniz.

Tez Teslimi

2023-2024 Bahar Yarıyılında ELE-402 Tasarım Projesi Tezleri ciltli olarak teslim edilecektir. Bütünleme sunumlarına katılacak olan ve final sunumlarında poster sunumu yapıp tezlerini teslim etmememiş olan öğrencilerin Tasarım Projesi Tez Yazım Kılavuzuna uygun hazırladıkları tezlerinin çıktılarını alıp ciltsiz olarak Arş. Gör. Hasan ÇETİN'e 27/06/2024 Perşembe günü 10:00-12:30 ve 13:30-17:00 saatleri arasında yazım kontrolü ettirmeleri gerekmektedir. Yazım kontrolünden sonra hatalarını düzelten öğrenciler tezlerini en geç 28/06/2024 Cuma günü saat 17:30'a kadar bitirmeehm@sdu.edu.tr adresine göndererek veya kişisel bilgisayarları ile Arş. Gör. Hasan ÇETİN'e kontrol ettirerek ciltlenebilir onayı almaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin ciltlenebilir onayını aldıktan sonra tezlerini 2 (iki) adet ciltleterek 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü bütünleme poster sunumları esnasında yanında bulundurmaları, Arş. Gör.  Hasan ÇETİN'den paraf aldıktan sonra gerekli imzaları almaları, sonrasında birini danışmanına diğerini Arş. Gör. Hasan ÇETİN'e teslim etmeleri gerekmektedir. Tezlerde imzaların ıslak imza olması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 25/06/2024